Suntförnuft...!?

De borde finnas en instruktionsbok om hur man tar hand om barn i allafall i vid vissa tillfällen. Klart det mesta handlar om suntförnuft och att ett barn är inte de andra lik. Men ibland känner man att man behöver ett exakt svar på hur man ska göra eller varför de blir som de blir. Livet som mamma är inte alltid en dans på rosor och de är inte alltid så lätt att tillfredställa alla behov.

Anledningen till denna start är att jag har haft eller jag har en liten dam här hemma som inte har varit så super nöjd i ett par dagar nu och de tar verkligen på en. De är inte så att hon gallskriker och är helt hysterisk, de är mera ett konstant gnäll...Men vi får hoppas på att de bara är en "period".


Vet att jag har varit lite dålig på att uppdater men har verkligen inte har haft lust. Här hemma är de nu fullt ös, prinsessan har lärt sig att krypa, hon börjar sig nu närma sig åtta månader, hon har kommit på ett nytt sätt att prata å uttrycka sig och hennes sovtider har förändras. Hon sover mindre på dagarna och går upp tiidigare på morgonen oftast innan tuppen har vaknat.

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder på vad vi har haft för oss:


Pappa mys då vi var på dop i Bengtsfors- vid dop av Finn från Australien.


Ella och Finn efter dopet...Hon har nu snart en "pojkvän" i varje del av världen...=)




Hjärtat i hennes nya barnstol och nya solglasögon...kan man bli snyggare...=)




Snuttan har även fått en hoppgunga hon tycker är super rolig...=)



Prinsessan har även tagit sin första tur på häst ryggen.

Jag lovade för ett tagsen att ni skulle få se kortet på mig bebis å Brolle, här kommer det




//xoxo


Verkligheten...

Kan någon förklara för mig varför de är så tabu lagt och prata om verkligheten. Man ska hela tiden prata om de fina och allt som är bra. Men de finns lika mycke negativ och dåligt att prata om men så fort man gnäller av sig så tror folk att dom måste tycke synd om en. Speciellt gäller detta när man skriver om de på bloggen. Om man inte klara av att läsa om verkligheten kan man skita i att läsa eller lyssna då.

Har en del bloggar jag följer och idag läste jag ett väldigt strongt inlägg, känns så skönt och läsa att man inte är själv att känna och tänka så här: http://frokenmela.blogg.se/2010/august/verklighetsflykt.html#comment.


//xoxo


RSS 2.0