En liten sammanfattning av det mesta...

Tänkte att jag skulle skriva en liten sammanfattning av livet som mamma hittills med tanke på att denna blogg handlar om mitt liv som nybliven mamma.
Kan inleda med och säga att idag vaknade prinsessan före tuppen, men jag kan ärligt berätta att jag har inte längre svårt att gå upp tidigt längre, trodde att det skulle bli jobbigt att aldrig mer få sova så länge man vill men man kommer ini det tillslut.


Att föda barn är nog den törsta upplevelsen man kan vara med om och med tanke på att det endast tog tre timmar för mig och få ut min lilla älskling så skulle jag kunna föda barn i morgon. Det jag tyckte var värst var tiden efteråt, självaste läkningsprocessen. Tycker det är så otroligt att man kan ha något i magen som växer och som helt plötsligt kommer ut som en liten människa. Tiden efter förlossning var till och börja med en dans på rosor som sedan gick över till vissna rosor då amningen började krångla och vi fick övergå till mjölkersättning. Efter att detta hade lagt sig kom ett nytt bakslag, helt plötsligt inser man att ens liv aldrig kommer bli som det har varit, det var en då en period med tankar och funderingar. Men efter många samtal med när och kära men även utomstående så blev livet som en dans på rosor igen. Denna lilla individ som jag har fått i mitt liv har varit helt underbar och snäll från den stunden hon kom ut, hon sover hela nätterna och är sällan ledsen och gnällig utan någon anledning. Så jag ska skatta mig lycklig att ha ett sådant barn.
Det har varit perioder med oro då hjärtat t.ex åkte på en redig förkylning eller när inte bajsen kommer på flera dagar eller när hon föll ur soffan. Men tänker vid sådana tillfällen om man gör rätt eller om man gjorde rätt. Skulle man ha gjort något annorlunda. I vissa situationer känner man sig som en dålig mamma då man inte följer "MALLEN".Livet i nuläget som mamma är helt underbar då gumman utvecklas och gör nta saker varje dag.
Ellas utveckling inuläget ser ut som sådant:
- Har börjat äta lite fast föda.
- Börjar få tänder
- Ligger och jollrar som bara den.
- Sprattlar och rör sig som värsta atleten
- Fokuserar på specifika saker
- Flyttar en sak från ena handen till den andra.
- Förflyttar sig på rygg men bara korta sträckor.
- Vill gärna vara med i smeten
- Gråter när hon ser människor hon inte sett förut eller på ett långt tag.
- Intresserar sig för andra barn.
- Ler bara man sticker fram huvudet
- Skrattar högt och ljudligt när hon tycker något är roligt

Så min vardag bjuder på många underbara och glada stunder då men hela tiden får vara med i prinsessans framsteg.



Några funderingar, fråga bara...
//XOXO


Söndag, en dag som alla andra...

När man har blivit mamma så är det ingen skillnad på vecka eller helg men är ändå jämt ledigt, den enda skillnaden är väl att jag har min sambo hemma hela tiden under helgen.

Helgen i sig har vart händelserik om jag säger så. Men några kommentarer får ni tyvär inte.

Kan meddela att efter bytet av mat till snuttan behöver jag inte längre vara orolig över att hon inte bajsar, här skits det för fullamuggar. Bjöd Ella på gröt igår och även idag, kan inte säga att hon älskade det precis men hon gapar iallafall och minerna man får är helt underbara. (Bilder kommer så fort jag orkar).
Nu när man har börjat med mat och bytt märke på ersättningen kan jag meddela att de små spyerna som kommer ut så luktar det inte så gott, detta innebär att jag kommer få tvätta oftare. Förut kunde snuttan spy och det trokade och man inte behövde tvätta direkt men inte nu.
Prinsessans tänder börjar visa sig mer och mer, idag har hon varit lite gnällig ingen feber som tur är.

Veckan som kommer bjuder på besök av både den ena och den andra.

Dagen har bjudit på hemma sysslor, tvättat, dammsugit och skurat. Det enda som behöver rengöras nu är vi själva ska bada ella samt ta mig en dusch själv nu hade jag tänkt mig så höres vi en annan dag.


//XOXO


En dag med blandade känslor...

Just nu känner jag mig arg, besviken,upprörd, frustrerad...säger bara tack som fn.
Har så mycket jag skulle vilja få ur mig, men i detta läge är det bättre och hålla tyst.
Jag säger bara som sådant: Gud skapade människan, människan skapade mottot "Sköt dej själv och skit i andra".


Hade verkligen sett fram emot mamma/barn gruppen men med tanke på mitt humör blev den inte som jag hade tänkt mig, men det var verkligen skönt att komma hemmifrån och träffa andra människor. Snuttan har varit gnällig hela dagen men de beror nog mesta dels på att hon är påväg att få tänder. Hon får inte tänder som andra ungar utan hon börja få sina hörn tänder uppe först, så snuttan kommer att se ut som en vampyr.



Snuttan åt upp nästan all mat jag bjöd henne på, hon har även smakat på smörgåsrån idag,de tyckte hon var så där. Har även bytta mat till Semper 2 idag och till min förtjusning så innehöll den B-fidus.
Har även hoppat av glädje idag, snuttan har inte gjort nr2 på flera dagar men idag äntligen kom det. Man har aldrig varit så glad över att se bajs som när man blir mamma och inte vill ha en bebis som har ont i magen.


Skulle ha tränat idag, men med mitt humör valde jag istället att ta mig en egen löp runda i skogarna här runt omkring. Nu ska jag se om jag kanske får i mej lite mat sen blir det att slappa i soffan som alla andra kvällar.


// XOXO


Hemma mamma

Då har man blivit en riktig hemma mamma, tog mig en sväng och handlade förut och de behövdes kan jag lova. Men med tanke på att ekonomin är lite dålig när man är hemma så använder man allt som går. Så med mig till affären hade jag fyra svarta sopsäckar med pant samt två rabatt kuponger på 25 kr vardera, handlade sedan enligt konstens regel, tog sådant det var erbjudande på. Men innan min shopping runda var det bara att panta alla flaskor och jag kan meddela att det tog 45minuter.



Dagen har för övrigt bestått av en tur till IKEA med A-L samt lilla E, vi han med två runder genom varuhuset samt fika men även massa mammaprat. Drog sen en snabbis till mamma där jag helt plötslig ådrog mig ett bank ärende, besökte först Swedbank där jag fick vänta i 15 min, som visade sig vara 15 min i onödan då pengarna jag skulle sätta in inte skulle komma in på kontot idag, så det var bara att dra vidare till kontohavarend bank för att vara säker på att pengarna kom in idag, så med raska steg och med ella i bilstolen på armen drog vi vidare till nordea. Väl där hade jag endast tre före mig, de skulle väl inte ta så lång tid tänkte jag men tvi fick jag för det. Det tog 30min innan det var min tur och under den tiden han bebis vakna och hon var inte på sitt bästa humör.Så där dtod jag och vaggade en unge fram och tillbaka. Eftermånga om och men var det min tur. jag kan meddela att 30 min var kort vänte tid för när jag kom dit var vi endast 4 kunder på banken när jag gick var det nog närmare 14 kunder i kö. Så jag är glad över att jag gör alla mina bankärenden över nätet. 


Väl hemma efter mat handlingen dök C upp, det blev mycket snakka om graviditet, förlossning och barn kan jag lova. Nu sitter jag här som vanligt i min ensamhet då båda mina älsklingar har somnat som stockar. Men det är så kvällarna ser ut på detta bygge. Morgon dagen bjuder äntligen på mamma/barngrupp ska även passa på och väg och mäta min lilla prinsessa.


Hemma mamman har även idag lagat potatispure till lillan och jag kan lova det var mer populärt än det köpta, tänkte även laga till morotspure i möra. Lilla gumman är så söt när hon äter, första och andra skeden går bara utav farten men när tredje skeden kommer är det stopp, du skulle inte ens få upp munnen med något verktyg. Då sticker jag fram flaskan och då kan jag meddela att gapet blir stort. Men får sig ett gott skratt varje gång.


Nej nu får det vara nog för idag, höres mina vänner...=)

// XOXO


Lugnt på torpet...

För närvarande är det väldigt lugnt här i detta "torp", dagarna skrider på som vanligt med samma inrutade sysslor, uppe med tuppen dags för bebis att äta, sovstunder, blöjbyten, matdags igen kanske en promenad i det vackra vädret om orken tillåter. Så ser våra dagar ut och imellanåt kankse det dyker upp någon annan aktivitet.

Åter idag fick hjärtat smaka på pure och jag kan meddela att de fortfarande inte faller henne i smaken, ska höra på BVC på torsdag om vi kanske kan börja med gröt i stället. Funderar även över att byta mat märke då jag hört att det andra märket mättar mer. Har märkt sedan vi bytt upp oss en nivå så blir snuttan blir hungrig fortare kanska man kan hoppas på att de andra mättar bättre. Vad tror ni NAN eller Semper?

Denna vecka bjuder inte på särskilt mycket aktiviteter:
Tisdag: Dags för den efterlängtade fysträningen i grusgropen.
Torsdag: Träff med mamma/barngruppen.
Ska även försöka mig ut på promenader och kanske en sväng till Ikea för inhandling av mat grejer till prinsessan då hon nu ska börja äta fast föda. Om någon e sugen på en promenad, ett besök här på torpet lr varför inte ett besök av oss, så nås vi på mobilen.

Nej nu närmare sig kl mat dags, så jag ska nog dra mig till sängs.


//XOXO


Alla kan inte amma...

Förmiddagen har tillbringats ute, solen lyste helt plötsligt med sin frånvaro så fort jag satte min gröna stövel utanför dörren. Men nu är trädgården upprensad från alla höst tecken och så fort ute möblerna har fått en ny färg är allt fit for fight inför sommaren, massa grillkvällar och trevligt folk.


Innan lilla prinsessan ploppade ut hade jag sett framför mig hur vi skulle mysa när jag ammade henne och så, men under tråkiga omständigheter blev allt helt tvärt emot. Så nu har jag börja tröttnat på alla som tycker snett på en när de får reda på att man inte ammar. Alla kan inte amma. Jag skulle mer än gärna ha ammat.
Så jag tycker att när man ställer frågan- Ammar du? ska man vara inställd på att man kan få två olika svar. Varje gång någon frågar att jag ammar och jag säger nej känner man hur de spänner upp sina ögon och man kan verkligen läsa i deras ögon vad de tänker. Men jag kan meddela att man är ingen dålig mamma bara för att man inte kan amma. Sen anser jag de är en skillnad på att inte kunna amma och inte vilja amma. Jag kan meddela att jag mådde väldigt dåligt över detta i början och även ibland nu förtiden.Jag tycker verkligen det ser så mysigt ut,men vi myser vi oxå vid måltiderna med det blir ändå inte på samma sätt.

Vad anser ni om detta med amning?

Jag tycker det är så mycket hysteri om detta, bebisen ska ligga si och så och sen helt plötsligt ska den inte ligga så eller göra så utan då är det något annat rön som gäller. Jag tycker att man sj skall få sköta sin amning men om man behöver ska man få stöttning och vägledning.



Snuttan fick prova morot/potatispure idag,hon tyckte väl inte det var super gott men hon fick i sig mer än igår då hon endast fick potatis. Men det är bara att prova vidare så vänder det nog tillslut.



// XOXO


En trevlig helg...

Har haft en mycket trevlig helg, har haft syrrans äldsta unge här hos mig och vi har hittat på massa kul.

Fredagen bjöd på middag ute på stan med mamma J och E. Sedan drog vi vidare till Scala teatern och såg på musikalen Annie. Har aldrig sett filmen Annie men nu måste jag göra det för dom som gjorde musikalen var suveräna, hur duktiga som helst så då måste jag se om filmen är lika bra.


Lördag dagen inleddes med en sväng till Husdjursmässan i Hästviken på Hammarö men jag kan meddela att det var en besvikelse. Jag har inte missat många mässor genom åren och kan meddela att sen dom flyttade ut den dit har det bara blivit sämre och sämre. Jag minns när det var på Färjestad, man kunde gå på mässan i flera timmar och ändå hade man inte hunnit titta på allt ordentligt. I år gick det på max 20min att gå igenom allt det kallar jag fiasko. Om det inte sker en förbättring tänker jag bojkotta husdjursmässan framöver,för inte nog med att det var ett fiasko så är det inte särskilt billigt att gå in på mässan heller och då tycker jag att man inte ska kunna gå igenom allt på 20min. Men jag kan meddela att jag hade med mig en mycket stolt systerdotter hem då hon fick hålla i en orm och ta kort...Hon sken som en sol och visade stolt upp sitt kort för alla.




På lördags kvällen kom L hit för att umgås lite med mih och J då våra göbber var ute på stan och firade min sambo. Vi lagade mat, såg på körslaget samt tittade lite på gammla kort.



Kan meddela att potatis inte var särskilt populärt hos min prinsessa, så jag införskaffade en morot/potatispure burk igår för att se om det duger för gumman. Mer om hur det går med fastföda kommer att gå som en rödtråd i mina inlägg framöver.




Idag har jag tänkt och ta tag i trädgården igen om vädret tillåter det vill säga. Just nu i skrivande stund är de soligt ute fast det blåser lite. Hade hört att de inte skulle bli så bra väder så jag kan meddela att jag är rätt förvånad. Men jag slår vad om att när jag väl tar mig ut som kommer väl skiten.




Hoppas ni har haft en trevlig helg och får en fortsatt trevlig helg av det som är kvar.

//XOXO


4månader...

Idag blir min älskade bebis 4 månader, tänk vad tiden går fort. Känns som om det vora igår jag fick reda på att hon låg i min mage. Att bli4månader innebär att mitt lilla hjärta nu sla byta mat från Nan 1 till Nan 2 hon får även börja äta vanlig mat. Ska bli roligt och se hennes min när hon får smaka på potatis idag.



Min prinsessa i magen 16v + 6dagar




Mitt hjärta inte ens ett halvt dygn




Prinsessan härom dagen...=)


Tränade igår, de var så himmla skönt att komma igång igen. Kände mig helt ur pumpad igår men å sä skönt det var. Längtar redan till nästa vecka då vi ska plågas med fys i sandgropen.Då kommer man verkligen få veta att man lever. Som jag känner idag så borde jag nog inte ha tränat igår, jag kan ju inte precis säga att förkylningen bev bättre mer åt det andra hållet om jag ska vara ärlig.


Dagen startades även idag när tuppen gol, kvällen bjuder på middag på stan med mamma och två av syrrans ungar, sedan blir det Annie på Scalateatern.


Nej nu får jag sluta skriva och gå å byta den illa luktande blöjan på bebis...Trevlig helg gott folk...=)

// XOXO


Morgon stund har guld i mun...

Som alla andra dagar så var vi uppe med tuppen. Detta med att sova har verkligen förändrats väldigt mycket då man fått barn. Det är en utav dom stora förändringarna. Jag ska inte klaga över att jag inte få sova, då min prinsessa sover hela natten. Men från att få sova när man vill och hur länge man vill har man gått till att sova bestämda tider. Men alla förändringar gör mig inget då man har fått något så underbart i livet.


Större delen av gårdagen tillbringades hos min syster och hennes barn. Var även ute störe delen av dagen och jag kan meddela att det har satt sina spår, diverse delar på min kropp har bytt färg,jag är nu mera RÖD.
Det som utmärker sig mest ärmin näsa, så jag går nu mera under smeknamnet "Rudolf med röda mulen".



Kvällen tillbringades framför tvn med familjen. Lr jag kan väl meddela att hela familjen utom jag somnade framför tvn. Mannen i soffan och hjärtat på sin nya plats på golvet. Kände mig så ensam fast ändå inte.


Idag är det äntligen dags för träning. Har nu inte tränat på 1 ½vecka då jag har varit förkyld samt att sambon har fyllt år. Borde egentligen inte träna idag då jag fortfarande inte känner mig helt hundra, men klarar inte av att vänta något mer nu då vi tränar ute nu för tiden.





Nej nu gott folk ska jag mysa ner mig soffan och passa på och vila lite då snuttan har somnat ...//XOXO

En dålig start, men ett bra slut...

Denna dag har bjudit på både negativa och positiva saker.



Idag hände något som man hoppades på aldrig skulle hända. Jag och snuttan låg och sov som vanligt i ett var sitt hörn i soffan.Vanligtvis brukar jag vakna före bebis men idag valde hon att sova lite kortare vilket innebar att jag sov när hon vakna. Plötsligt vaknar jag av ett duns, tror ni inte då att bebis har trillat ner från soffan. Därlåg hon mitt hjärta, på mage på golvet. Men jag kan meddela att vi hade turen på våran sida, hon missade bordet och vi hade en hyfsad mjuk matta på golvet. I panik och ångest plockade jag upp henne från golvet och tröstade henne, börja leta efter bulor och skråmor, det enda jag hittade var ett rött märke i panna och på hakan. Upprörd över händelsen för sökte se om bebis beteede sig konstigt eller om hon började svullna upp någon stans. Har haft snuttan under uppsikt hela dagen, men med glädje har hon inte beteet sig annorlunda och varit konstig. Hon har ätit som vanligt, kanske varti vaken lite mer men inget annat. Så jag hade verkligen turen på min sida. Men gud vad dålig man känner sig när något sådant händer.Man intalar sig sj hela tiden att mitt barn kommer aldrig trilla ner från något, men det fick jag tvi för. I sådan situationer tänker man att man inte är värd att vara mamma,men är helt enkelt världens sämsta mamma.
Jag kan nu meddela att prinsessan ligger nu mera på en mjuk och säker plats på golvet.


Hennes tidigare plats var i ena soff hörnet, då kunde de se så här mysigt ut...;)


Nu lite positivt, idag är det exakt ett år sedan vi fick reda på att jag hade en bulle i ugnen.
Måndagen den 13 april för ett år sedan hade jag och min sambo fullt upp med att planera och fixa i ordning för hans 25års fest, senare under dagen skulle de komme lite folk och fira P. Mitt i allt uppståndelse fick jag ett infall och bestämde mig för att ta ett gravtest då min mens var försenad. Snacka om att trilla av toalett stolen då testet visade positivt, där satt jag på toan med papper i ena handen och testet i andra och grinade av lycka. Rusade ut från toan och ringde P och bad honom komma in, jag fick som svar - Vad är det nu då?
När han kommer in står jag där med testet i högsta hugg, P frågar vad det är frågan om, jag lyckades på något sätt mellan snyftningarna få fram att vi skulle få barn. Snacka om en redig 25-års present lr vad? 


Efter en mindre rolig förmiddag blev eftermiddagen desto bättre, med fika och födelsedagsfirande. Det har varit livat och fullt hus hela kvällen,vilket jag uppskattar mycket då man mesta dels är ensam om dagarna.

Veckan som sådan inleds med lugn men avslutas med fullt ös. Har fått diverse förslag, men jag får suga lite på karamellen tror jag. Helgen bjuder på en extra familjemeddlem då jag ska ha en utav syrrans ungar här hela helgen.



Nej nu ska jag mysa upp mig i min sambos knä och andas ut efter alla bravader idag...=)

//XOXO


Man glömmer så fort...

Denna vecka som kommer blir mitt lilla hjärta 4månader, tänk vad tiden går fort. . Har länge funderat på å skriva ner alla tanker och allt som hände under graviditeten samt förlossningen. För man glömmer så fort. Även om detta är de största som har hänt mig så tycker jag det är viktigt att skriva ner för sin egen skull och för framtiden.



Minnet är i bland bra men kort som t.ex igår när vi var på puben så stötte jag på alla våran älskade Bygglovs-Matte. Snacka om att bli chockad, att han infinner sig i våran lite stad.

Denna bild tillängar jag min älskade syster och hennes kompis H.


Veckan som kommer blir lugn, har inte särskilt mycket inbokat. Så om någon e sugen å hitta på något er det bara att höra av sig...=)

Nu blir de snart natta, god natt å sov gott...=) 

Mycket nu...

Veckan har bjudit på mycket roligt:
Torsdag: Jag och snuttan åkte in till stan för att träffa alla andra mammor och barn på mamma/Barngruppen. Var mycket mysigt med sång, babymassage och mycke snakk. Ännu denna dag missade jag träningen då förkylningen fortfarande hängde kvar.

Fredag: En eftermiddag på Bergvik med  L och M, införskaffade party outfiten till tjejkvällen på lördagen, systemet, present till sambon samt lite annat smått å gått.

Lördag: Större delen av dagen tillbringades hos frissan för att göra sig vårfin, färg, slingor, klippa samt uppfräschning av brynen. Kvällen bjöd på en hej dundrande tjejkväll som inleddes med smyckesparty som eskalerade i mat som ledde till starka drycker som fort satte med starka drycker och som avslutades på Redroom, var en mycket trevlig kväll.

Min älskade sambo och hjärtat skjusade in mig i lördags och jag kan bara meddela att jag hade världens seperationsångest, har inte varit ifrån min bebis så här länge, så en sväng var jag påväg och vända. Men det blev tillslut bra. Bebis och sambon hade haft en mycket mysig kväll tillsammans.

Dagen bjuder på vår städning av bilar och trädgården. Önskade just nu att jag hade massa pengar så jag kunde köpa blommor och pryda min underbara trädgård med, men de får vänta får prioritera andra saker just nu.

Hoppas ni har haft en trevlig helgoch njut av det underbara vädret i dag...=)


Tänkte bjuda på lite härliga bilder på mitt lilla hjärta...=)



En riktig tv diggare



MIn mormor grejade så med mig,
så jag bjöd henne på min nyätna mat
fast i hennes uringning.


Blivande brandman, pappa upp idagen...=)


 


För mycket tid...

Jag har insett att när man går hemma får man för mycket tid över till att tänka, både positiva och negativa tanker.
Något som jag tänker på väldigt ofta och som kan verka konstigt är, när man skaffar sig ett husdjur är man medveten om att de kommer försvinna ifrån en utan man vill de lr inte och de kommer inte bli så gamla man vill hoppas på. Även om man är medveten över detta blir sorgen ofta olidlig. 

Sedan går tanken över till något annat man har fått sina ägor ett barn, som kommer finnas med en hela livet tanken om att mista eller att de kommer hända detta barn något gör så det knyter sig i magen, det är nog bland det värsta som kan hända. Kanske låter lite hemskt men en hund lr katt kan man skaffa ny och banden försvinner efter ett tag, men ett barn kan inte ersättas med något annat då man har burit runt det i nio månader, men har kämpat i timmar för att få ut det och när barnet väl ligger där på magen finns det inget annat viktigt i livet.
Så jag hoppas verkligen att det inte händer mitt barn något, skulle aldrig någonsin kunna sluta sörja och jag tror att man lägger den mesta skulden på sig själv.

Nej nog pratat om tråkigheter...


Mina älsklingar



Efter våra förkylningar och sjukdomar har vi nu tillfrisknat så pass mycket att jag och prinsessan ska åka in till mamma/barn gruppen i dag, ska bli så skönt att får komma ut och få träffa lite folk.


Nej dags å sätta igång med sysslorna här hemma innan vi ska ut på äventyr.

Ha en bra dag mina vänner...=)

Babyboom...

Som det verkar nu så är det en babyboom, har många i bekantskapskretsen som ska ha barn lr har fått.Tycker mig hela tiden se gravid magar överallt,läser gravidblogg efter gravidblogg detta gör att suget efter en till ökas. Jag saknar faktiskt lite tiden då det var okej att vara lite rund om magen, att få äta vad man vill och hur mycket man ville utan att någon tittade snett på en, att få vara lite sur utan någon anledning (det vara bara att skylla på hormonerna), att få gråta utan någon anledningen (skyll på hormonerna åter igen). Det jag saknar mest är dem så gladde sig åt att vi skulle få tillskott, på något sätt så försvann dom flesta när lillan kom ut.

Jag ska inte säga att de inte är underbart nu när hon äntligen ligger i min famn, men på något sätt så försvann man ur bekantskapskretsen.

Klart vi ska ha flera barn och visst vi kan skaffa nu om vi vill, men det får vänta några år, dags att skaffa sig en karriär och fast inkomst oxå.

Jag önskar alla nyblivan och blivande föräldrar lycka till och kan bekräfta att det är det bästa som kan hända. Klart finns det motgångar med att skaffa barn, men då hjälper det med att titta på det lilla knytet som ligger brevid så förändras allt. Jag ska inte ljuga med å säga att allt e super bra jämt, för det är de inte, men livet går ut på att klara av motgångar.

"Efter regn kommer sol sken".
"Bakom varje motgång döljer sig en framgång."



                  Vem kan motstå detta...=)



Nu min älskade läsare och vänner behöver jag eran hjälp, min kära sambo fyller 26 nästa vecka.
HJÄLP?! Vad köper man till en 26-åring?


Sedan skulle jag även vilja ha lite kommentarer om min blogg, har tyvär inte så många läsare och ännu mindre kommentarer. Och jag vill att ni är ärlig, vad är intressant att läsa om och vad är intressant.
De sägs att blogga är som att skriva dagbok, så egentligen är den mest till för min egna skull, men det är alltid roligt och höra vad andra tycker.

Nej som blivande förskollärare skrivar jag:
                    Tack för idag, slut för idag...=) 


Vill bli frisk nu...

Nu har denna (inte) efterlängtade förkylning brutit ut, nu längtar man tills den är över. Man blir så instängd när man är sjuk och man är ingen särskilt rolig mamma heller. E bekanta som har fått barn som man gärna vill hälsa på, missar troligtvis oxå mamma/barngruppen vill ju inte smitta ner dom andra små. Måste även stå över träningen denna vecka vilket känns mycket tungt då jag börjar komma igång nu,men så blir det alltid för mig när jag väl har börjat tränat. Å det känns extra pissigt då man börja känna att gravfettet börjar rinna av och man kan ha kläder man kunde ha innan.

Så sammanfattningsvis så blir denna vecka väldigt lugn, helgen kommer att bjuda på party ska bli så roligt om förkylningen är på min sida.

//Cissi

Jo men visst...

Helgen har varit bra förutom den satans förkylningen, fredagen bjöd på en sväng till D & L och deras nya hus, tog sedan en promenad där i från och till mamma vilket slutade med att vi blev kavr där till sena timman. Gårdagen bjöd på påsklunch på Cafe Agust samt en stund i solen. På kvällen kom sambons bror och tjej på mat och mys.
Dagen bjuder på mat hos mamma tillsammans med syster och hennes familj, mycket mysigt.

Har kommit fram lr jag visst det sen tidigare att jag har världens underbaraste unge, hon har nu börjat skratta och det värmer så otroligt i hjärtat när hon gör de. Snuttan hostar och e fortfarande snorig hoppas det går över snart annars får vi nog ta en sväng till barnakuten igen.



Jag har lärt mig en sak denna helg och kommer bära med mig, det är att ta reda på de rätta faktan innan man tar något på allvar. Annars startar rykten som sårar så otroligt många.

Kram från mig...


sjuka...

Snuttan är äntligen på bättringsvägen, men hon har då i stället sjukat ner mig. Inte roligt speciellt inte när man har en bebis och ta hand om samtidigt.

Denna vecka har bjudit på många timmar i soffan men även en sväng på stan. Gjorde rikitga bra fynd på gina tricot, hittade ett present kort i en låda här hemma som jag satte sprätt på.Införskaffade  mig även en gungstol som min mormor hade. Så dagen idag har gått åt till att fixa något skönt och mjukt till stolen.

Har träning på schemat idag, men med tanke på att jag är på väg att bli sjuk samt att min tå inte är som den ska, blir det att sitta på bänken och titta idag. Även om man inte anstränger sig så lär man sig mycket.

Idag är det torsdag vilket innebär den tradtionella pizzan, ska bli mycket gott om halsen pallar vill säga.

// Cissi 

RSS 2.0