Efterlängtad familjesemester...

De har varit fullt upp hela veckan och den är ännu inte slut. Har varit till BVC två gånger ena gången för att mäta och väga lillan och andra gången för att lillan skulle på 6månaders kontroll. Och jag kan meddela att hon klarade sig genom kontrollen med ett stort OK i protokollet.

Har även hjälpt mamma med att fixa iordning inför urnsättning av mormor på torsdag, dukat, plockat blommor och klippt gräset. Dagen har tillbringats på stan med familjen samt Ellas gudföräldrar, de blev lunch och massa shoppning.

På lördag dra vi på semster, första gången vi ska åka på lång semster med prinsessan och jag kan meddela att de blir en lång semster då vi ska åka upp till Norrland. Ska bli mycker mysigt och väldigt skönt att komma hemifrån en stund. Skönt att få tänka på annat och komma bort i från denna by som gud glömde. Bara kunna slappna av. En efterlängtad familjesemster...=)


Så på lördag dra vi en lång bilfärd och återkommer torsdag nästa vecka. Så om datorn ej följer med så lovar jag en lång uppis när vi kommer hem...=)

//xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0