Sjuk bebis, hjäplös mamma...

Min lilla bebis har blivit sjuk. Började igår med att hon åt dåligt, på kvällen när jag var på träningen hade hon nästan spytt upp allt hon ätit. Vi nattmålet hostade hon så hon spydde två gånger. Det rasslar och låter i halsen på henne och får det svårt och andas ibland, febern är inte särskild hög men den finns där. Ringde en sväng till barnakuten som rekomenderade att ge henne alvedon och försöka få i henne mat, men hon har det svårt å få ner maten även om hon är jätta hungrig. Ska ringa tillbaka efter lunch, så förhoppningsvis får vi komma in på en undersökning, hoppas verkligen det så man inte behöver oroa sig över att det inte är något mer än förkylning.
Man har blivit så nojig med sjukvården och deras system efter att ha läst om barn som inte fått en tillräcklig undersökning och hjälp och sedan dött pga en enkel sjukdom som kan botas lätt om den botas i tid.

Så nu får vi verkligen hoppas att vi får komma in så man inte behöver gå hela helgen med oro i magen.

Någon vårvisning och barnmässa blir det nog inte, det är bäst att hålla snuttan inne så hon blir frisk.

Träningen igår gick super bra, börjar bli vän med bollen nu, men kroppen orkar inte riktigt med än, men det är nog inte så konstigt.

Väntar på att sambon kommer hem med Mcdonalds och inhandlade varor.

Önskar er alla en trevlig helg...=)

Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Elin har samma symtom. Var till VC i em och tog prover, men det var "bara" virus,,, Det är så jobbigt att se och höra när de hostar så de kiknar. Hoppas Ella kryar på sig. Kram!

2010-03-26 @ 19:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0